CareCare pitosukka ehkäisee liukastumisia ja tuo varmuutta askeliin monipuolisesti sisätiloissa liikkuessa. Pitosukat sopivat käytettäväksi kosteissa tiloissa ja ne soveltuvat myös ympärivuorokautiseen käyttöön. Näin ollen ne tuovat varmuutta ja helppoutta esimerkiksi myös öisille wc-reissuille, kun kenkiä ei tarvitse erikseen pukea.

carecare pitosukka

Usein sisäkengiksi valikoituvat helpoiten jalkoihin saatavat tossut tai sandaalit. Tähän syynä voi olla mm. alentuneet nivelliikkuvuudet tai käsien hienomotoriikan heikkeneminen, mitkä vaikeuttavat ikäihmisellä kenkien pukemista. Liian suuret tai liukkaat kengät myös madaltavat askelta muuttaen kävelyä laahaavammaksi. Pitosukat tarjoavat pitävämmän vaihtoehdon sisäkengille ja ne voidaan pukea vaikka suosikki villasukkien päälle.

carecare pitosukka ja räsymatto

CareCare pitosukat sopivat moniin tilanteisiin ja erikuntoisille käyttäjille!

Kotona liikkuessa haastavia tilanteita ovat mm. suihkukäynnit, jolloin tasapaino täytyy säilyttää liukkaalla ja märällä alustalla. CareCare pitosukka sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa, jolloin suihku- ja saunareissut helpottuvat. Avustatko läheistäsi pesutilanteissa? Pitosukat tuovat lisävarmuutta seisoma-asennon hallintaan ja siirtymisiin suihkutiloissa. Vai oletko aktiivinen vesijumpassa kävijä? Pitosukasta saat myös lisävarmuutta uimahallissa liikkumiseen, missä liukkailla alustoilla kävelyä tulee pidempiä matkoja. CareCare pitosukat sopivat moniin tilanteisiin ja erikuntoisille käyttäjille!

Suomalainen CareCare pitosukka on hygieeninen, lateksivapaa ja hengittävä. Sukat kestävät 40 asteen konepesun. Pitosukka puetaan rullaamalla paljaaseen jalkaan tai sukan päälle. Jos jaloissa on turvotusta sukkaa voidaan leikata jalkapöydän päältä tai varresta auki. Pitosukkien käyttöohjeet löydät täältä (pdf).

CareCare pitosukka kokotaulukko

KokoKengän kokoSukan pituusYmpärysmitta (max)
S (violetti)36-3843 cm34 cm
M (turkoosi)39-4146 cm37 cm
L (musta)42-4448 cm41 cm
XL (sininen)45-4750 cm44 cm

CareCare pitosukat myydään kahden parin pakkauksissa ja niiden hinta on 22€. Pitosukat voit ostaa kotikäynnin yhteydessä tai tilata kotiisi (postikulut 5,20€).

Tukisivatko pitosukat sinun tai läheisesi turvallista liikkumista ja arkea? Ota yhteyttä lisätiedoista tai tilaa omasi! Tulen myös mielelläni tarvittaessa esittelemään pitosukkia yksikköönne tai tilaisuuteenne.

Carecare pitosukka purkissa