Nepin nettijumpat kannustavat ja innostavat sinua säännölliseen liikuntaan. Voit osallistua jumppiin livenä Facebook ryhmässä tai sähköpostiin lähetettävän tallenteen mukana. Nämä jumpat sisältävät vaihtelevasti liikkuvuus-, lihaskunto- ja tasapainoharjoittelua. Tarkkaa ikärajaa jumppiin osallistumisessa ei ole, mutta olen suunnitellut harjoitukset sopimaan useimmille yli 65-vuotiaille jumppaajille.

Tervetuloa kokeilemaan nettijumppia ilmaisiksi joulukuussa 2020!

Nettijumppiin ilmoittaudut aina 4 viikon jaksoksi kerrallaan. Neljän viikon aikana toteutuu kahdeksan 45 minuutin kestoista jumppaa. Nettijumppien live-lähetykset toteutuvat aina tiistaisin klo 10.00-10.45 ja perjantaisin klo 10.00-10.45. Live-lähetysten aikaan jumppaat yhdessä minun ja muun ryhmän kanssa. Jumppaa ennen ja sen jälkeen on aina myös hetki aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Kaikista jumpista jää ryhmään myös tallenne, joten voit jumpata myös täysin sinulle sopivana aikana tai halutessasi tehdä vaikka kaikki jumpat uudelleen. Jumppatallenteet ovat katsottavissa aina kyseisen jakson ajan, minkä jälkeen ne poistan ryhmästä.

Eri jumppakerroilla keskitymme vaihtelevasti mm. tasapaino, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteluun. Julkaisen ryhmässä tai saat sähköpostiisi tulevan jakson jumppakertojen aikataulun sekä sisällön ennen uuden jakson alkua.

Osassa lihaskuntoharjoituksista tarvitset omaan kuntoosi sopivaa lisävastusta. Näihin harjoituksiin esim. käsipainot, täytetyt vesipullot tai kahvakuula sopivat hyvin. Jalkojen harjoituksiin 1-2kg nilkkapainopari on oiva lisä tuomaan haastetta harjoituksiin ja vahvistamaan lihaksia. Jakson aikana teemme myös vaihdellen kuminauhajumpan ja keppijumpan, joten nämä välineet olisi hyvä kotoa löytyä jumppia varten.


Tältä näyttää Nepin nettijumppien joulukuun ilmaisen jakson ohjelma!


4 viikon jakson hinta on normaalisti 20€ (sis. 8 x 45min nettijumppa). Osallistumismaksu on sama riippumatta siitä, kuinka monta jumppaajaa samasta taloudesta löytyy eli 20 euron hintaan harjoittelet itsekseen tai vaikka puolisosi kanssa.

Nepin nettijumppien joulukuun jakso toteutuu 24.11.-18.12.2020!

Mukaan voi ilmoittautua myös kesken jakson! Näet jo toteutuneet nettijumpat tallenteina Facebook ryhmässä tai saat ne sähköpostiisi tallenteina.

Jumppien live-lähetykset toteutuvat Facebook-ryhmässä tiistaisin klo 10.00 ja perjantaisin 10.00. Live-lähetysten aikoihin tulevista mahdollisista muutoksista ilmoitan Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse (sen kautta nettijumppiin osallistuville).

Elokuusta lähtien jumppaamme ilman taustamusiikkia. Voit laittaa taustalle soimaan radion tai suosikkilevysi pyörimään. Huomioithan ennakkoon, että musiikkia ei voi soittaa samalla laitteella, mistä seuraat jumppaa. Annan myös Facebook – ryhmässä ja sähköpostitse vinkkejä jumppiin sopivasta musiikista.

Kokeile nyt Nepin nettijumppia ilmaiseksi joulukuun jakson ajan!


Ilmoittaudu Nepin nettijumppiin tästä!


palvelun logo

Jäitkö miettimään sopisivatko nettijumpat sinulle tai läheisellesi? Ota yhteyttä yhteydenotto lomakkeella tai tavoitat minut myös puhelinnumerosta 044-2437022. – Neppi