Kuntosaliohjaus senioreille antaa avaimet turvallisen ja tehokkaan lihasvoimaharjoittelun aloittamiseen fysioterapeutin ohjauksessa. Kuntosali ohjauspaketti sisältää kaksi ohjauskertaa omalla kuntosalillasi ja yksilöllisesti tehdyn harjoitusohjelman. Kuntosaliohjaus sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille kävijöille harjoitusohjelman päivittämiseksi!

Kuntosaliohjaus

Lihasvoimaharjoittelu vahvistaa merkittävästi lihaksia ja luustoa sekä vähentää kehon rasvakudoksen määrää. Tutkimusten mukaan säännöllisellä 2-3 krt/vko toteutuvalla harjoittelu lisää ikäihmisillä lihasvoimaa muutamassa kuukaudessa keskimäärin 10-30%! Kuntosalilla nousujohteinen voimaharjoittelu on myös helppoa toteuttaa. Eli lihasten vahvistuessa myös vastusta tulisi lisätä. Kuntosaliohjelmaa olisi tärkeä myös muokata muutaman kuukauden välein, jotta harjoittelu tarjoaa keholle riittävästi haastetta.

Kuntosaliohjauksessa käydään läpi mm. voimaharjoittelun periaatteita ja kuntosalilaitteiden säädöt sekä miten ravinnolla tuet harjoittelua. Kuntosaliohjelma tehdään yksilöllisesti tavoitteitesi mukaan ja siinä huomioidaan mm. mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön oireet ja aikaisempi harjoittelukokemus. Jos säännöllisestä harjoittelusta on pidempi tauko, niin keskustelethan lääkärin kanssa ennen harjoittelun aloittamista. Ohjauskertojen jälkeen voit jatkaa itsenäistä harjoittelua. Olen tarvittaessa tukenasi, jos harjoittelusta herää vielä kysymyksiä ja vastaan niihin mielelläni sähköpostitse tai puhelimitse. Voimme myös jatkaa harjoittelua yhdessä, jos koet sen tarpeelliseksi. Kuntosaliohjauskertojen hinnasto on sama kuin kotikuntoutus hinnasto.

PT momentum sovellus

Kuntosaliohjelmasi saat valintasi mukaan paperisena versiona, sähköpostiin tai mobiilisovellukseen. Voit ladata älypuhelimeesi maksuttoman Physiotools Trainer -sovelluksen, missä harjoitusohjelma kulkee helposti mukanasi! Sovelluksessa pystyt katsoa myös ohjelmassa mahdollisesti olevat ohjevideot, mikä tuo varmuutta harjoitteluun varsinkin sen alkuvaiheessa. Physiotools Trainer muistuttaa myös harjoittelusta ja sen avulla voit seurata harjoittelun etenemistä. Lisätietoja sovelluksesta sekä sen asennusohjeet löydät täältä.

Useimmille kuntosaleille, kuten kunnan kuntosalille, voi oman fysioterapeutin kanssa tulla harjoittelemaan. Tarkistathan omalta kuntosaliltasi, onko oman fysioterapeutin kanssa harjoittelu sallittua. Jos olet vasta aloittamassa harjoittelua, niin autan mielelläni myös kuntosalin valinnassa ja kerron alueesi kuntosalivaihtoehdoista.

Kuntosali ohjauspaketti

  • Sisältää kaksi ohjauskertaa kuntosalilla
  • Ensimmäisellä ohjauskerralla tutustumme kuntosalilaitteisiin ja valitsemme sinulle sopivat harjoitteet sekä vastukset. Kestoltaan ensimmäinen ohjauskerta on 60min.
  • Toisella ohjauskerralla käymme läpi sinulle tehdyn kuntosaliohjelman ja kertaamme vielä kuntosalilaitteiden säätöjä tarpeen mukaan. Kestoltaan toinen ohjauskerta on 45min.
  • Ennen ensimmäistä ohjauskertaa saat sähköpostitse täytettäväksi ja palautettavaksi esitietolomakkeen. Jos et käytä sähköpostia, voimme puhelimitse käydä läpi esitietolomakkeen.
  • Jos kuntosaliohjelmasta tai harjoittelusta herää kysymyksiä ohjauskertojen jälkeen, vastaan niihin mielelläni sähköpostitse tai puhelimitse!
  • Hinta 115€

Ota askel kohti vahvempaa huomista ja varaa aika ensimmäiselle ohjauskerralle jo tänään! Vai olisiko kuntosaliohjaus sopiva lahja läheisellesi? Myynnissä ovat myös lahjakortit.

Soutulaite