Ota yhteyttä

Vapaita aikoja fysioterapeutin kotikäynneille saatavilla Askolassa ja Porvoossa sekä Söderkullan alueella!
Ota yhteyttä ja varataan aika ensikäynnille!
Olen tänä vuonna lomalla 8.7.-21.7. ja 16.9.-29.9.2024. Näinä aikoina yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.
Vastaan viestiisi heti töihin palattuani!

Haluatko kysyä lisää fysioterapeutin kotikäynneistä?

Mietitkö sopisiko fysioterapeutin kotikäynti Sinulle tai läheisellesi? Tai haluatko kuulla palveluista lisää?

Parhaiten tavoitat minut täyttämällä viereisen lomakkeen ja vastaan Sinulle mahdollisimman pian. Jos haluat jättää soittopyynnön, niin muistathan antaa puhelinnumerosi lomakkeeseen. Tavoitat minut toki myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla. Kotikäyntien aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan Sinulle takaisin mahdollisimman pian!

044 - 2437 022

kotikuntoutus@nepinnapit.fi

Kotikäynnit: Askola, Porvoo ja Sipoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä fysioterapeutin kotikäynneistä

Klikatessasi kysymystä, vastaus aukeaa tekstin alapuolelle.

Työskentelen Askolassa, Porvoossa ja Sipoossa. Koska teen pelkästään kotikäyntejä, työskentelen eri päivinä eri alueilla. Vapaisiin aikoihin uusille asiakkaille vaikuttaa näin ollen oleellisesti myös asiakkaan asuinpaikka tai jos toiveena on jokin tietty käyntiaika tai -päivä.

Ota yhteyttä, niin kerron onko kotikäynnit Sinun tai läheisesi luona mahdollisia tällä hetkellä. 

Parhaiten pääsemme alkuun, jos lähetät minulle viestiä ja kerrot lyhyesti läheisesi tilanteesta, missäpäin hän asuu ja millaisia fysioterapeutin kotikäyntejä olette harkinneet. Mieluiten keskustelen tämän jälkeen asiasta puhelimitse, jolloin voin esittää lisäkysymyksiä, suunnitella jatkoa ja voimme mahdollisesti varata ajan ensikäynnille.

Pariskunnan yhteinen kuntoutus onnistuu hyvin samalla käynnillä! Voimme samalla käynnillä esimerkiksi jakaa käyntiajan kokonaan kummallekin omaksi fysioterapia ajaksi. Toisena vaihtoehtona on sitten osittain tai kokonaan harjoitella yhdessä, jos se on heidän toimintakyvyn ja tavoitteiden kannalta mahdollista. Harjoittelua esimerkiksi rytmittää niin, että toinen keskittyy polkuharjoitteluun ja samalla teemme haastavampia tasapainoharjoituksia toisen kanssa. Vaihtoehtoja on monia ja sopiva kuntoutus kokonaisuus löytyy varmasti!

Lääkärin lähetettä ei tarvita kotikäyntien aloittamiseen. Aiemmin lääkärin lähetteen kanssa saatu Kela-korvaus poistui fysioterapia käynneistä vuoden 2023 alussa.

Fysioterapeutin kotikäynnin hinta määräytyy käyntiajan mukaan. Hinnat ovat alkaen 68€ / 45min. Tarkemman hinnaston löydät klikkaamalla tästä. Kotikuntoutus Nepin näpit hinnat ovat voimassa Askolan, Porvoon ja Sipoon alueella.

Laskutan kotikäynnit tavallisesti jokaisen kuun lopussa. Lasku on mahdollista saada verkkolaskuna, sähköpostiin tai paperisena laskuna käynnin yhteydessä. Jos laskun maksajana toimii edunvalvoja tai lähiomainen, niin toimitan laskun sovitulla tavalla hänelle. Laskulla on aina 14vrk maksuaika. Fysioterapeutin kotikäynti on mahdollista maksaa myös käteisellä kotikäynnin yhteydessä. Käteismaksuista sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

Toimin Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella omaishoidon tuen tukipalveluiden palveluntuottajana. Tällä palvelusetelillä on mahdollista ostaa kuntoutusta puolisollesi. Ensikäynnillä otan itselleni palveluntuottajan varmenteen, mikä löytyy palvelusetelistä. Tämän avulla hoidan kotikäyntien laskutuksen suoraan hyvinvointialueen kanssa Palse.fi järjestelmän kautta. Jos kotikäyntien kustannukset ylittäisivät jostain syystä palvelusetelin summan, niin siinä tapauksessa laskutan ylimenevän osuuden teiltä. Fysioterapian aloitus alkaa samalla tavalla, kuin muutenkin kotikäynneillä eli aluksi kartoitamme perheenne tilannetta ja tarpeita kuntoutuksen suhteen. Tämän jälkeen aloitamme kotikäynnit perheellenne sopivalla tavalla.