Löytyykö lähipiiristäsi henkilö, kuka voisi tarvita tukea kuntoutukseen tai kannustusta liikkumiseen ja omatoimiseen harjoitteluun? Kuntoutus koetaan usein tärkeänä asia, mutta sen aloittamiseen voi kuitenkin olla liian suuri kynnys eri syistä. Lahjaksi saatu lahjakortti voi tätä kynnystä madaltaa sekä innostaa harjoitteluun. Lahjakortit ovat myynnissä fysioterapeutin yksittäiselle kotikäynnille tai sovitun mittaiselle kuntoutusjaksolle.

mummolle muskeleita lahjakortti

Fysioterapeutin kotikäynti sisältää asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaan mm. jumppaa, toimintakyvyn testausta, ohjausta omatoimiseen harjoitteluun, rentouttavaa hierontaa tai venyttelyä. Kuntoutusjakson sisällöstä voit lukea lisää täältä. Kuntoutusjakso toteutuu asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaan.

vaarille voimaa lahjakortti

Lahjakortit myydään palveluhinnaston mukaisesti esim. 3 x 45min fysioterapeutin kotikäynti 195€. Huomioithan, että hinnat sisältävät kotikäyntimaksun Askolan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon alueella. Jos haluat ostaa lahjakortin muussa naapurikunnassa asuvalle läheisellesi, ota yhteyttä! Lahjakortti tilataan tällä tilauslomakkeella.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *