Innostu liikunnasta nettijumppien parissa!

Nepin nettijumpat ovat yli 70-vuotiaille suunniteltuja monipuolisia kotijumppia, jotka ovat toteutuneet keväästä 2020 lähtien. Jumpat toteutuvat etäjumppina livenä (suorat lähetykset) ja tallenteiden mukana. Näissä jumpissa harjoittelemme liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Jumpista löytyy niin rauhallisia kehonhuolto jumppia kuin vauhdikkaampia sykejumppia. Näissä jumpissa jokainen harjoittelee oman kunnon mukaan ja oman kodin rauhassa!

Nepin nettijumpat uudistuivat tammikuussa 2024!

Tule mukaan kokeilemaan ILMAISIA jumppia livenä tai tallenteiden tahdissa!

Live-jumpat YOUTUBE-kanavalla

  • Ilmainen live-jumppa toteutuu tiistaisin klo 9.00.
  • Voit osallistua jumppaan Youtube-kanavalla ”LIVE” otsikon alta!
  • Live-jumppa on kestoltaan vaihdellen 30 – 45 min.
  • Live-jumpat sisältävät monipuolisesti  mm. lihaskunto-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoittelua.
  • Osassa jumpista käytämme välineitä, kuten keppiä, kuminauhaa, nilkka- ja käsipainoja. Voit tehdä jumpat myös ilman harjoitusvälineitä.

UUSI Youtube-kanava tallenteille!

  • Nepin nettijumppien UUSI Youtube-kanava on yli 70 – vuotiaiden oma jumppakanava!
  • Tältä jumppakanavalta löydät joka viikko uusia ilmaisia jumppavideoita!
  • Joukosta löytyy lyhyempiä jumppia sekä vanhempien live-jumppien tallenteita, mitkä ovat kestoltaan aina 45min.
  • Voit halutessasi tilata jumppakanavan Youtubessa, klikkaamalla kohtaa ”Tilaa”. Tämä ei maksa sinulle mitään.
  • Jumppakanavalta tulet tulevaisuudessa löytämään myös muita vinkkivideoita mm. senioreiden liikuntaan ja kotiharjoitteluun liittyen.
"Olen koko aikuisikäni vältellyt jumppia. Onneksi sisareni vinkkasi Nepin jumpista. Vihdoinkin seitsemänkymppisenä on jumppa tullut säännölliseksi osaksi elämääni. Parasta on, kun jumpat on senioreille suunniteltuja ja voi ne voi tehdä joko livenä tai myöhemmin itselle soveltuvana aikana. Eikä tarvi lähteä minnekään. Todella suosittelen 👍👍👍"
Pirjo Kallonen
70

Tässä yksi jumppa kokeiltavaksi!

Tehokasta ja turvallista harjoittelua oman kunnon mukaan!

Olen suunnitellut jumpat sopimaan yli 70-vuotiaille, mutta muistathan harjoitella aina oman kunnon ja tuntemusten mukaan sekä turvallisuus huomioiden. Annan jumpan aikana myös aina vaihtoehtoja kevyemmille liikkeille.

Jos olet esimerkiksi aloittamassa harjoittelua tauon jälkeen, sinulla on voimakkaita nivelkipuja tai toivut vielä leikkauksesta, niin kuuntele omia tuntemuksia jumpatessa hieman tarkemmin ja tarvittaessa kevennä harjoitusta.

Jos olet saanut omalta fysioterapeutilta tai lääkäriltä henkilökohtaisia ohjeita tai huomioon otettavia rajoituksia liikkumisessa, niin toimi aina niiden ohjeiden mukaan myös nettijumppia tehdessä.

Suunnittelen uusia jumppia aina osallistujilta saatujen kommenttien ja toiveiden mukaan, joten kuulen mielelläni miten jumppahetkesi on sujunut! Voit jättää kommentin aina videon yhteyteen Youtubessa, lähettää minulle viestiä sähköpostilla tai Facebookissa. Youtubessa kommentointia varten tulee sinun olla kirjautuneena Youtube-tilille (Google tunnuksilla).

"Aikaisemmin en jumpannut ollenkaan, nyt päivittäin. Osallistun jumppiin, koska haluan säilyttää toimintakykyni mahdollisimman pitkään. Nepin nettijumpat ovat monipuolisia, tehokkaita ja mielenkiintoisia!"
Paula
70
"Nepin nettijumppien myötä venyttelyä tulee tehtyä enemmän. Olo tuntuu notkeammalta ja niska- ja selkäsärky on parantunut. Osallistun jumppiin oman kunnon ja hyvinvoinnin takia ja suosittelen niitä kaikille!
Senja
76
"Innostava, selkeä ohjaus, energisoiva ja iloinen. Vaikka yksin jumppaan, on kuitenkin tietoisuus, että on monta jumppaajaa yhtä aikaa langoilla."
Raija
77

Tilaa Nepin nettijumppien uutiskirje tai kysy lisää jumpista!

Tällä lomakkeella voit tilata Nettijumppien uutiskirjeen, jolloin kuulet aina ensimmäisten joukossa uusista ilmaisista jumpista! Samalla lomakkeella voit myös esittää kysymyksiä tai antaa palautetta jumpista.

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi aina ensimmäisenä tiedon ilmaisten live-jumppien aikataulusta ja Nepin nettijumppien Youtube-kanavan uusista videoista. Saat uutiskirjeen 1-4 krt/kk. Voit poistua postituslistalta aina halutessasi vastaamalla saamaasi viestiin.